01 december 2021 Inloggen
     Zoek
EK Boedapest 2006
EK Boedapest 2006
Feest te vroeg afgelopen
dinsdag 1 augustus 2006 (0 reads)

Helaas was het feest voor mij wel heel snel afgelopen. Ik wil hier niet te veel woorden aan vuil maken. Het is balen. Ik kwam met een te lage snelheid boven van de onderwaterfase en dan kom je niet meer in het juiste ritme. Balen zeker toen ik vandaag de finale tijden zag. Helaas. Ik ga de aankomende dagen genieten van de andere zwemprestaties. Om vervolgens op vakantie goed uit te rusten voor het volgend seizoen en te kijken wat ik moet veranderen om het feest de volgende keer langer te laten duren.

EK Boedapest 2006
Morgen start het feest
zondag 30 juli 2006 (0 reads)

Eindelijk, morgen is het zover dan start de 28e EK zwemmen. Aan het einde van de ochtend start ik met de series van de 50 vlinderslag.  Ik start in de laatste serie op baan 3. Het is een sterk veld dus in de ochtend direct alles er uit. De complete startlijsten zijn te vinden op omegatiming.

Gisteren heb ik mijn eerste race in het wedstrijdbad gezwommen. Helaas zonder lijnen in het bad maar wel met een zeer tevreden resultaat 24,70. Ik ben benieuwd morgen. Alle wedstrijden en uitslagen zijn te volgen via Omega live timing.

EK Boedapest 2006
Wedstrijdgevoel komt
maandag 24 juli 2006 (490 reads)

Vandaag de eerste sprintjes gedaan in het trainingsbad aangrenzend aan het wedstrijdbad. Op dit moment is het wedstrijdbad in gebruik voor synchroonzwemmen. Het gevoel is goed.. Ik krijg steeds meer wastergevoel. Morgen ga ik een 50 meter vlinderslag maximaal zwemmen in het wedstrijdbad. Ik ben zeer benieuwd naar het resultaat.

Natuurlijk heb ik weer foto's gemaakt.

Lees verder
Nieuws  Archief   

Syndicatie  Afdrukken