21 oktober 2021 Inloggen
     Zoek
Nieuws
Algemeen Nieuws
Afscheid Martijn v/d Maagdenberg
dinsdag 30 september 2008 (87 reads)


Na een Jaar te hebben samengewerkt was het helaas tijd om afscheid te nemen van Martijn. Dit kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan.
Hij was afgelopen zondag tijdens de estafettekampioenschappen onze erengast. Daarna zijn we gezellig met de gehele ploeg uit eten gedaan n de nodige herinneringen opgehaald. En maartij een heel mooi nieuw t-shirt gegeven. Vraag hem gerust wat de teks betekend zodra je hem in het bad ziet.

KKDWD! First member of the golden coach elite team.


Sporters welke martijn zullen missen.

Wedstrijdnieuws
Succesvolle NK Estafette
dinsdag 30 september 2008 (88 reads)

Afgelopen Zondag ben ik met mijn ploe Eiffel swimmers PSV gestart op deNK estafette. Ik had een zware taak.. ik moest namenlijk 4 keer starten. Helaas liep de rugslag niet zoals verwacht met een persoonlijke 56,33 in de wissel estafette. De 4 keer 100 rug was te snel op de wisselslag estafette. Ik als sprinter merk sta maar al te goed.
Gelukkig had ik voor de vinderslag estafette veel rust en zwom een 53,92. Om vervolges te starten op de 100 vrije slag. Ik had  het geluk dat ik mocht starten en opende in een nieuw PR (50,72). Om vervolgens met onze gehele ploeg de gouden medaille in ontvangst te nemen. Een succesvolle eerste wedstrijd.

Algemeen Nieuws
Eerste Maand trainen zit er op
dinsdag 23 september 2008 (93 reads)

De eerste maand trainen is al weer voorbij. Ook komen de eerste wedstrijden er weer aan.
Afgelopen maand heb ik meters gemaakt om de basisconditie na de vakantie weer op pijl te brengen.
Dat vind ik zelf de minder leuke trainingen, gelukkig is dat weer allemaal met een goed resultaat achter de rug.
Zondag start ik op de estafette kampioenschappen een druk programma voor mij ik verschijn vier keer aan de sart (Alleen de 100 schoolslag niet). Lekker weer kort bad wedstrijden. Ook heb ik me ingeschreven voor aken daar start ik drie op de 50 meter (weer geen schoolslag).

Ook heb ik in mijn leven een belangrijke keuze gemaakt ik ben op 11 September getrouwd! Met Yvonne Tamminga(Vanaf 11 september;)). Het was een geweldige dag. We hebben genoten van een mooie warme zomerse sepemberdag. Helaas zit door het werk van Yvonne en mijn voorbereiding voor de EK korte baan een huwelijksreis nu niet in. We gaan hiervan in december/jnuari na alle wedsrijden genieten.

Nieuws  Archief   

Syndicatie  Afdrukken