21 oktober 2021 Inloggen
     Zoek
Nieuws
Wedstrijdnieuws
Eerste wedstrijd
maandag 17 september 2007 (85 reads)

Afgelopen zaterdag heb ik mijn eerste wedstrijd van het seizoen gehad. Ik kijk hier met een heel goed gevoel naar terug. Ik zwem beduidend sneller en netter dan de start van vorig seizoen.Het was een 50meter bad wedstrijd.  De 50 vlinderslag deed ik in 25,01. De 100 vlinderslag zwom ik in 57.55.

Algemeen Nieuws
Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep winnaar Eindhovens Trots 2007!
zaterdag 8 september 2007 (94 reads)
12.000 stemmen ontvangen

Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep is de nieuwe titelhouder Eindhovens Trots! Onder het toeziend oog van duizenden bezoekers nam directeur Jos van Gennip vrijdagavond tijdens het Eindhovens Trots festival op de Markt de Eindhovens Trots-award in ontvangst. De award is een fraai gestyleerde pauw van roestvrij staal, ontworpen door Peter Nagelkerke. Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep laat daarmee Risbotics, de Effenaar, Dutch Design Week en Centrum voor Kunstlicht in de Kunst achter zich. De tweede en derde plaats gingen naar respectievelijk Risbotics en Centrum voor Kunstlicht in de Kunst.

Het festival vormde de apotheose van de Eindhovens Trots campagne 2007. Onder ruime belangstelling en in een gezellige ambiance genoten de bezoekers van de verschillende optredens, de modeshow en de spectaculaire lasershow met swingende dansact, uitgevoerd door DéDé Danceballet. De kramen op de Markt waar Eindhovens Trots producten zoals sieraden, gebak, koekjes en tassen werden aangeboden, werden druk bezocht.

Eindhovens Trots is een stadspromotionele campagne, geïnitieerd door gemeente Eindhoven, City Dynamiek en VVV Eindhoven.

Nieuws  Archief   

Syndicatie  Afdrukken