28 October 2020 Login
     Zoek
Nieuws
ZwemClinic
Zwemclinic bij je vereniging?
Thursday, September 28, 2006 (1018 reads)

Heb je interesse in een zwemclinic bij je vereniging? Neem dan een kijkje op de clinic pagina!

Lees verder
Algemeen Nieuws
Stel je vraag aan... met antwoorden online
Wednesday, September 27, 2006 (615 reads)

Gisteren heb ik de vragen van sport.fok.nl beantwoord. Vandaag staan alle vragen met antwoorden online.

Lees verder
Algemeen Nieuws
Mail Storing opgelost
Monday, September 25, 2006 (1 reads)

Sinds donderdag is er storing op mijn mail (@bastiaantamminga.nl) alles wat na donderdag ochtend is verstuurd is niet aangekomen. Op dit moment is mijn provider aan het uitzoeken wat er mis is. Zodra het weer werkt breng ik jullie op de hoogte.

Update: Vandaag sinds 12.00 werkt de mail weer. Ik ben weer bereikbaar via mail.

Algemeen Nieuws
Nieuwe coach!
Friday, September 22, 2006 (1 reads)

Na zes jaar komt er een einde aan de samenwerking met Mandy van Rooden. Mandy heeft een nieuwe functie aangeboden gekregen als Bondscoach Jeugd. Ik heb genoten van de zes jaar. Onder Mandy heb ik mijn eerste internationale toernooi behaald (Antwerpen 2001) en de vele daarop volgende. In 2003 was Mandy voor mij een aanleiding om naar PSV te komen waar ik met veel plezier, vooruitgang  en natuurlijk het afzien tijdens de zware trainingen heb getraind heb. Ik wens Mandy veel succes in haar nieuwe functie en dank haar voor de samenwerking.

Vanaf 1 oktober is Marcel Wouda mijn nieuwe coach. Ik kijk er naar uit om de gezette koers met Marcel door te zetten. Mijn doelen blijven onveranderd. Ik wil alles op alles zetten om in 2008 naar de Olympische spelen te gaan!

Algemeen Nieuws
Structuur Topzwemmen Nederland gereed
Friday, September 22, 2006 (2655 reads)

(Persbericht van KNZB) NIEUWEGEIN – Na de aanstelling van Jacco Verhaeren, maart dit jaar, als technisch directeur Topzwemmen bij de KNZB, is inmiddels de totale structuur van het Nederlandse Topzwemmen richting 2008 met EK Eindhoven en OS Beijing gereed. Naast het Nationaal Zweminstituut Eindhoven (NZE) is in Amsterdam het Nationaal Zweminstituut Amsterdam (NZA) opgericht. Voorts zijn ook de trainers aangesteld. Fedor Hes en Martin Truijens worden de trainers bij NZA. Marcel Wouda wordt assistent trainer van Jacco Verhaeren bij NZE en Mandy van Rooden verlaat NZE om bondscoach jeugd te worden bij de KNZB. Daarmee is de bij de aanstelling van Verhaeren aangekondigde structuurverandering afgerond.

Lees verder
ZwemClinic
Foto's online Clinic Utrecht
Monday, September 18, 2006 (1054 reads)

Afgelopen zaterdag vond in zwembad De Kwakel de zwemclinic met Bastiaan Tamminga plaats. Negentien kinderen van verschillende Utrechtse zwemverenigingen namen deel aan deze clinic.
Met Robin van Aggele en Rana van Beek als assistenten leerde Bastiaan Tamminga gedurende anderhalf uur de kneepjes van het vak. Onder andere stroomlijnen, het zo efficiënt mogelijk door het water gaan en de start kwamen aan bod. Tevens kon iedere deelnemer in een wedstrijdje proberen van de topzwemmer te winnen. Als afluiting gaf Bastiaan antwoord op diverse vragen over zwemmen.
(Tekst http://www.sportutrecht.nl/ )

Lees verder
EK Helsinki 2006
Foto bad Helsinki
Monday, September 18, 2006 (295 reads)

Hierbij de eerste foto van het zwembad waar de EK kort bad 2006 gehouden wordt.
helsinki.jpg
Zoals je op de foto ziet is er slechts 1 ring voor bezoekers. Er zijn slechts 740 kaarten per dag beschikbaar voor bezoekers. Zaterdag is zelfs al uitverkocht! Dus wees er snel bij als je wilt komen kijken.

Klik hier om kaarten te bestellen
En hier voor de officiele website

Lees verder
Algemeen Nieuws
Stel je vraag aan...
Friday, September 15, 2006 (610 reads)

Op het Sport Forum van Fok.nl ben ik tot 22 september te gast in stel je vraag aan...

Neem een kijkje en stel je vraag.

Lees verder
ZwemClinic
Zwemclinic
Monday, September 11, 2006 (544 reads)

Gisteren heb ik op uitnodiging van HPC Heemstede tezamen met Yvonne van Heijzen en Chantal groot een Clinic verzorgd. De clinic was een groot succes. Eerst een minioren groep met 16 deelnemers waarmee we stroomlijnen hebben geoefend. Vervolgens een Jeugd / Senioren clinic waar we het keerpunt verbeterd hebben.

Aanstaande zaterdag geef ik een clinic in Utrecht Zwembad de kwakel (13.00 tot 14.30).
Hierbij geen ik met hulp van de vereniging trainers training aan 20 kinderen (tussen de 10 en 18 jaar) van 4 verschillende verenigingen. Het accentpunt tijdens deze training is stroomlijnen en onder water fase.

Wil je ook een clinic bij je vereniging? Heb je vragen, wil je je reactie kwijt of heb je foto's van een gegeven clinic? mail naar clinic@bastiaantamminga.nl

De foto's van de clinic heemstede staan online.

Lees verder
Nieuws  Archief   

Syndicate  Print