20 oktober 2021 Inloggen
     Zoek
Nieuws
EK Debrecen 2007
Twintig zwemmers naar EK korte baan 2007
dinsdag 31 juli 2007 (96 reads)


NIEUWEGEIN (ANP) - Technisch directeur Jacco Verhaeren heeft twintig zwemmers geselecteerd voor de Europese kampioenschappen kortebaan in december in het Hongaarse Debrecen.

De ploeg wordt aangevoerd door Pieter van den Hoogenband. De drievoudig olympische kampioen doet voor het eerst sinds 2003 mee aan een titeltoernooi in een 25-meterbad.

Rudy Ted de Haan, Margriet Zwanenburg, Lona Kroese en Willemijn Knot maken hun debuut in de EK-selectie.

De selectie: Pieter van den Hoogenband, Robin van Aggele, Nick Driebergen, Lennart Stekelenburg, Bastiaan Tamminga, Rudy Ted de Haan, Mitja Zastrow, Bas van Velthoven, Marleen Veldhuis, Inge Dekker, Ranomi Kromowidjojo, Hinkelien Schreuder, Chantal Groot, Moniek Nijhuis, Jolijn van Valkengoed, Margriet Zwanenburg, Lona Kroese, Femke Heemskerk, Willemijn Knot en Saskia de Jonge.

Ek Eindhoven 2008
EK organisatie maakt wedstrijdschema bekend
maandag 30 juli 2007 (122 reads)

Vandaag heeft de EK organisatie het wedstrijdschema voor de EK Eindhoven 2008 bekend gemaakt. Van 13 tot en met 24 maart 2008 wordt er in de Tongelreep gestreden om de Europese titels van het synchroonzwemmen, schoonspringen en zwemmen. Het zwemmen start op dinsdag 18 maart en ik mag meteen in actie komen op de 50m vlinderslag.

Klik hier om het wedstrijdschema te bekijken. De kaartverkoop start op maandag 17 september, als je er bij wilt zijn schrijf deze datum dan vast in je agenda! 

Algemeen Nieuws
Start Olympisch Seizoen
donderdag 26 juli 2007 (114 reads)

Deze week is voor mij het nieuwe seizoen gestart. Doordat ik vorig zeizoen direct na de NK Sprint vakantie ben gaan vierenstart ik nu wat eerder. De eerste twee weken doe ik enkel Krachtraining, Landtraining en Fietstraining. De tweede week van Augustus komt ook de zwemtraining er weer bij.

Ik was toe aan vakantie maar kijk er nu weer naar uit om te gaan pieken naar December waar veel wedstrijden op het programma staan (EK/Olimpische kwalificatiewedstrijd, EK Korte Baan en de NK).

Tevens wil ik komend jaar student af worden en mijn tweede HBO studie afronden.

Algemeen Nieuws
Bastiaan Tamminga Bachelor of Commerce
vrijdag 13 juli 2007 (163 reads)

Sinds gisteren mag ik de Titel Bachelor of Commerce achter mijn naam zetten.
Ik heb mijn HBO dilpoma Small Bussiness & Retail Management!

Ik kan tevreden vakantie vieren.
 

Nieuws  Archief   

Syndicatie  Afdrukken