20 oktober 2021 Inloggen
     Zoek
Nieuws
EK Boedapest 2006
Morgen start het feest
zondag 30 juli 2006 (0 reads)

Eindelijk, morgen is het zover dan start de 28e EK zwemmen. Aan het einde van de ochtend start ik met de series van de 50 vlinderslag.  Ik start in de laatste serie op baan 3. Het is een sterk veld dus in de ochtend direct alles er uit. De complete startlijsten zijn te vinden op omegatiming.

Gisteren heb ik mijn eerste race in het wedstrijdbad gezwommen. Helaas zonder lijnen in het bad maar wel met een zeer tevreden resultaat 24,70. Ik ben benieuwd morgen. Alle wedstrijden en uitslagen zijn te volgen via Omega live timing.

EK Boedapest 2006
Wedstrijdgevoel komt
maandag 24 juli 2006 (490 reads)

Vandaag de eerste sprintjes gedaan in het trainingsbad aangrenzend aan het wedstrijdbad. Op dit moment is het wedstrijdbad in gebruik voor synchroonzwemmen. Het gevoel is goed.. Ik krijg steeds meer wastergevoel. Morgen ga ik een 50 meter vlinderslag maximaal zwemmen in het wedstrijdbad. Ik ben zeer benieuwd naar het resultaat.

Natuurlijk heb ik weer foto's gemaakt.

Lees verder
Algemeen Nieuws
Taper op Cyprus
zondag 9 juli 2006 (768 reads)

Afgelopen donderdag is voor mij de taper gestart. Eindelijk het verdiende herstel van het harde trainen. Door deze extra rust onstaat er extra energie om de laatste puntjes op de i te zetten. De accenten liggen op dit moment extra op het starten. Daarnaast natuurlijk ook op de onderwaterfase en een lange zwemslag.

Gisteren hebben we met de gehele ploeg een boot cruise gemaakt. Lekker relaxen en genieten van Cyprus.
Na deze cruise hebben we gedobberd in het zwembad op het dakterras wat aan onze kamer zit. Van deze gebeurtenissen heb ik enkele foto's online gezet.

Lees verder
Algemeen Nieuws
Trainingskamp Cyprus
woensdag 5 juli 2006 (3 reads)

Afgelopen vrijdag ben ik voor de laatste voorbereidingen op het EK vertrokken naar Cyprus, waar wij met de gehele EK ploeg een 3 weken durend trainingskamp hebben om in de beste vorm in Boedapest aan de bak te komen.

De zwaarste trainingen zitten er voor mij op. Voor mij begint vanaf morgen de taper. (Rustperiode met minder zware trainingen en extra aandacht voor sprinten en techniek)

Via mijn website houd ik jullie op de hoogte van de vorderingen van mijn taper en natuurlijk de ploeg. Tevens doe ik mijn best op korte termijn enkele foto's van de omgeving en trainingsaccommodatie online te zetten.

Nieuws  Archief   

Syndicatie  Afdrukken