24 September 2021 Login
     Zoek
Nieuws
Wedstrijdnieuws
Snelle tijd met 1 pak
Tuesday, March 24, 2009 (1929 reads)

Afgelopen zaterdag heb ik tijdens de limietwedstrijd in Eindhoven voor het eerst met een LZR gezwommen zonder een broek er onder.
Het voelde vreemd. Maar gelukkig wsas het een kwalitatief goedce race. 24,37 is dan ook minder dan 0,5 sec boven mijn PR.
Tevreden kijk ik terug op mijn 1 pak ervaring. Op naar de Swimcup!

Lees verder
Wedstrijdnieuws
Eerste wedstrijd
Tuesday, March 17, 2009 (65 reads)

Het is al weer even geleden dat ik mijn site heb bijgewerkt. Dat wil niet zeggen dat ik stil heb gezeten. Het tegenovergestelde juist. Ik heb veel meters gemaakt in het begin van dit jaar. Helaas was deze vermoeidheid ook goed te zien op de wedstrijd in Uster.
Nu ben ik bezig met mijn ding! SNELHEID.
Aanstaande zaterdag is de eerste wedstrijd op lang bad. IK zwem in Eindhoven de 50 vlinderslag.

Door de nieuwe Fina regels zal het even wennen worden voor mij om nog maar 1 pak aan te doen. Echter verwacht ik dat dit grotendeels tussen de oren zit en ik hier geen nadeel van ondervind. Ik ben benieuwd zaterdag of de snelheid aan het komen is!

Algemeen Nieuws
Nieuwe Fina regels
Tuesday, March 17, 2009 (67 reads)

Afgelopen maanden is er veel te doen geweest rondom zwempakken.
Fina heeft nieuwe regels gepubliceerd. Het is even zoeken op het net wat de officiele regels zijn. Hierbij een link naar de DUBAI Charter van de FINA (Engels). Voor de mensen welke het liever in het nederlands lezen hier een google vertaling van de DUBAI Handvest van de Fina (Nederlands).

Nieuws  Archief   

Syndicate  Print