28 October 2020 Login
     Zoek
Nieuws
Wedstrijdnieuws
Limietwedstrijd Eindhoven
Monday, March 26, 2007 (47 reads)

Zaterdagavond zijn we teruggekomen uit Vittel. Zondagmiddag stond er een limietwedstrijd op het programma. Ik heb de 100m vlinderslag gezwommen. Het was een goede race met een opening van 27.24 en een eindtijd van 57.42. De 100m gaat zo iedere wedstrijd een beetje harder op weg naar het NK in juni.

Algemeen Nieuws
Vannochtend ineens heel Vittel wit
Friday, March 23, 2007 (626 reads)

Toen ik vannochtend wakker werd was heel Vittel wit. Vannacht had het veel gesneeuwd.
Nog twee zwemtrainingen en dan zit het trainingskamp er al weer op. Om een idee te geven hoe het er hier aan toe gaat (Trainen zwemmen slapen en af en toe een filmpje) heb ik foto's online gezet.

Lees verder
Algemeen Nieuws
Trainingskamp Vittel
Tuesday, March 20, 2007 (106 reads)

Op het moment dat ik dit bericht typ zit ik al een week in Vittel. We zijn daar neergestreken met een grote ploeg 'WK-missers' om te werken naar het NK in juni. Twee weken alle gedachten richten op het zwemmen is het doel. Tijdens trainingskamp hoef je je verder nergens druk over te maken. Het trainen gaat erg goed, wel zwaar. Daarnaast ga ik 2 ochtenden mountainbiken door de bergen/heuvels. Zaterdag komen we weer thuis en zondag zwemmen we een wedstrijd. Daarna ga ik gauw mijn nieuwe neefje bekijken! Soms is het lastig dat ik door het zwemmen zulk soort dingen moet missen. 

Nieuws  Archief   

Syndicate  Print