21 oktober 2021 Inloggen
     Zoek
Nieuws
WK Shanghai 2006
Voor het eerst in het QI ZHONG STADIUM
vrijdag 31 maart 2006 (672 reads)

Vandaag heb ik mijn eerste training in het QI ZHONG STADIUM gehad. Hierdoor komt de wedstrijd in zicht en het wedstrijdgevoel naar boven. Ik begin nu veel snelheid te krijgen. Nog 4 dagen rust en dan kan ik aftrappen met de 100 vlinder.

Er staan nu ook foto's van het QI ZHONG STADIUM online. 

Lees verder
WK Shanghai 2006
Wow wat een stad
woensdag 29 maart 2006 (599 reads)

Wow Shanghai is zo groot en druk. Dit is heel wat anders dan wat ik verwacht had van China.
Na 2 dagen trainen en rusten hebben we vandaag een stukje van de stad bekeken. Om jullie een indruk te geven heb ik foto's online gezet.
Tevens heb ik de mascottes van de Olympische Spelen 2008 op de foto gezet. Zodat ik weet dat ik hierna weer hard aan de training moet om mijn grootste doel te behalen.

Lees verder
WK Shanghai 2006
WK avontuur Shanghai van start
zondag 26 maart 2006 (1 reads)

Vandaag vertek ik, samen met de zwemmers Marleen Veldhuis, Inge Dekker, Hinkelien Schreuder en Robin van Aggele, naar Shanghai (China). De vlucht duurt 9 uur. In Shanghai is het 6 uur later dan in Nederland.
De eerste week zal in het teken staan van "taperen", een specifieke voorbereiding om tijdens het WK in topvorm te zijn. In de trainingen zetten we de puntjes op de i en we rusten heel veel uit. Via deze website zal ik jullie op de hoogte houden van onze belevenissen in Shanghai. 

Algemeen Nieuws
Een Robbertje Bartol
vrijdag 24 maart 2006 (722 reads)

Gisteren was ik bij een Robbertje Bartol (Omroep Brabant) Het gesprek staat nu online en is via de Podcast van: "Een Robbertje Bartol" te downloaden / beluisteren.

Lees verder
Algemeen Nieuws
Donderdag live bij "Een Robbertje Bartol"
woensdag 22 maart 2006 (1 reads)

Donderdag (23-03) ben ik live op Omroep Brabant Radio bij Een Robbertje Bartol.
Het onderdeel Het Gesprek, een dagelijks langer – soms pittig – interview. Het gesprek wordt uitgezonden tussen 18.35 en 19.00 uur en is hier live te volgen. Natuurlijk is het in Brabant ook live op 87.6 FM.

Algemeen Nieuws
Fotoboek online
dinsdag 21 maart 2006 (807 reads)

Het fotoboek is af! Op dit moment staan er enkel nog wat algemene foto's in, en een hele mooie foto van het zwembad te Shanghai. Tijdens de WK Shanghai maak ik foto's welke te zien zullen zijn in het fotoboek.

Lees verder
Algemeen Nieuws
Nieuws Archief en Sitemap Online
maandag 13 maart 2006 (724 reads)

Het nieuws archief is gevuld met het nieuws van de EK Triest en de Universiade.
Tevens is de sitemap online. Zodat je een goed beeld krijgt van de structuur van de site.

Lees verder
Wedstrijdnieuws
Resultaten Flanders SC Antwerpen
vrijdag 10 maart 2006 (1 reads)

Vrijdag 10 maart

Serie 50m vlinderslag: 0.24.78 (PR 24.38; limiet EK 24.40; vormbehoud EK 24.64). Mijn bloktijd was 1.04 seconde. Dat is dus een mooi aandachtspunt voor de finale van morgen. De finale zal spannend worden met concurrentie van Peter Mankoc uit Slovenie (24.72). Alle uitslagen zijn te vinden op de website van de Vlaamse Zwemfederatie.

Zaterdag 11 maart
Vanmiddag heb ik de finale van de 50m vlinderslag gezwommen, eindtijd: 24.75. Ik ben wel tevreden ondanks dat ik net boven de vormbehoud voor de EK ben gebleven. Peter Mankoc won de race in 24.41.

Zondag 12 maart
Vanmorgen heb ik me als 5e geplaatst voor de finale van de 100m vlinderslag in 57.28.

Tijdens de finale was ik iets sneller, 57.15. Helaas kon ik door de vermoeidheid niet snel terug komen. Ik kijk uit naar de taper en ben benieuwd wat ik dan kan!

Wedstrijdnieuws
Voorbeschouwing Flanders swimming cup
donderdag 9 maart 2006 (0 reads)

 

Morgen vertrekken we met de ploeg van NZE naar Antwerpen. Mijn hoofddoel van het weekend is vormbehoud tonen voor de Europese Kampioenschappen welke worden gehouden in juli in Budapest op de 50m vlinderslag. Ook op de 100m vlinderslag heb ik mezelf tot doel gesteld om te voldoen aan de limiet voor het EK. Ik wil dit weekend kijken hoever ik kom met een technisch goede race. Via de website houd ik jullie op de hoogte van de resultaten.

 

Algemeen Nieuws
Nieuwe website
donderdag 9 maart 2006 (3046 reads)

Een nieuwe website met nieuwe techniek. (Nu ook te bekijken via FireFox) Nieuwe layout. Nieuwe uitgebreide geschiedenis. Alle Persoonlijke records weer up to date. Een gastenboek waar je zelfs een foto van jezelf kan uploaden! Graag verneem ik je reactie via het gastenboek of contactformulier.

Lees verder
Algemeen Nieuws
Nieuwe website!
woensdag 1 maart 2006 (0 reads)

Nog eventjes geduld en dan heb ik een compleet vernieuwde website! Op dit moment ben ik druk bezig met het vullen van de website!

Blijf de site in de gaten houden en zie binnenkort het resultaat!

Nieuws  Archief   

Syndicatie  Afdrukken