21 oktober 2021 Inloggen
     Zoek
Nieuws
ZwemClinic
Succesvolle clinic Roosendaal
woensdag 28 februari 2007 (1062 reads)

Afgelopen zondag heb ik een zeer succesvolle clinic in Roosendaal gegeven bij zwemvereniging Hieronymus. Het thema van de clinic was Stroomlijnen, onderwaterfase en starten.

Iedereen was heel erg enthousiast zoals te zien is op de foto's (met dank aan de fotografen).
Aan het einde van de clinic was er tijd om vragen te stellen, handtekeningen uit te delen en een lekker hapje te eten.

Ik ben blij dat iedereen zo enthousiast was. Maar nog blijer dat de zwemmers ook wat geleerd hebben en hiermee verder gaan tijdens de trainingen.

Succes met oefenen!

Om de foto's te bekijken klik lees meer...

Ook een clinic? neem een kijkje op de clinic pagina of neem contact op.

Lees verder
ZwemClinic
Foto's Salverda Toernooi online
woensdag 21 februari 2007 (836 reads)

Enkele foto's van het Salverda tornooi stan online. Met dank aan de organisatie voor het maken van de foto's. Klik hier voor de foto's. Een verslag en meerder foto's zijn te vinden op de sit van ZPC Nunspeet.

Lees verder
Wedstrijdnieuws
Limietwedstrijd Eindhoven
maandag 19 februari 2007 (6 reads)

Voor het eerst sinds vele jaren heb ik weer eens 100 vrij lang bad gezwommen. Met de tijd 54,16 (een persoonlijk record) ben ik zeer tevreden.
De 100 vlinderslag gaat met de week sneller 57,87.
De 50 rugslag was binnen de 2 minuten achter de 100 vlinderslag. Helaas ging dat niet meer zo snel 29.1.

ZwemClinic
Medailles uitreiken en een korte clinic in Nunspeet
maandag 19 februari 2007 (894 reads)

Afgelopen zaterdag heb ik tijdens het salverda toernooi de medailles uitgereikt. Tevens heb ik daar een mini clinic / demonstratie verzorgd. Een succesvol toernooi voor alle zwemmers. Ik heb een wedstrijdbad nog nooit zo weinig geluid gehoord als tijdes mijnclinic. Ik dank iedereen voor de aandacht en hoop dat degene die meegedaan hebben wat geleerd hebben. Veel succes met oefenen van de onderwaterfase!

Zijn er mensen die foto's hebben van deze clinic? De foto's wil ik graag op mijn site plaatsen en kunnen gestuurd worden naar clinic@bastiaantamminga.nl.

Ook een clinic bij je vereniging?

Lees verder
Algemeen Nieuws
EK zwemmen, synchroonzwemmen & schoonspringen 2 weken vervroegd
donderdag 8 februari 2007 (3 reads)

Vandaag is bekend gemaakt dat de Europese Kampioenschappen zwemmen, synchroonzwemmen & schoonspringen gehouden zullen worden van 13 tot en 24 maart 2008 in Eindhoven. Klik hier om het persbericht van de KNZB te lezen.

Ik vind het een goede zaak dat de volgorde van het toernooischema in stand is gebleven, waardoor het zwemmen in de 2e week van het toernooi zal plaatsvinden. Deelname aan de WK korte baan in Manchester (start op 9 april) zal nu wel tussen vraagtekens geplaatst gaan worden.

Nieuws  Archief   

Syndicatie  Afdrukken